Hemma igen

Nu har jag kommit hem från falun och är typ helt död av utmattning. Jag hade en bra vecka i falun och discot var ganska roligt. Som vanligt så händer alltid något när jag är i falun, Igår åkte floris till en ny ägare ;( det känns tungt men man måste gå vidare men nu vet jag inte vad som kommer hända. Vi pratar om egen häst eller ny medryttarhäst. Det enda jag är säker på är att jag inte vill ha en fjording till. Missförstå mej inte , Floris var jätte underbar och gullig och fin och gosig och duktig på hoppning och lite roligt busig som jag saknar jättemycket ;( men han var inte en helrasig fjording. Han var en blandning av nått annat som gjorde honom till Floris. Det kommer aldrig gå och hitta en sån blandning igen och då vill jag inte ha en fjording, jag vill hellre ha nån annan ras då. Tinker är jag väldigt nyfiken på.

Med tårar i ögonen och sorg i hjärtat säger jag lycka till floris och hoppas du kommer må bra där du är nu <333


Längtar gaaalet mkt!

Jaa så här är det.
Jag längtar gaaalet mycket till imorgon nu. Ända sen i torsdags så har jag längtat till tisdag och nu är det bara en kväll kvar. Haha ja nu kanske ni undrar varför jag längtar och det är ju för att jag ska få träffa mina änglar i stallet och min prins (a) Efter som att det varit jul och så så har det gått ett tag sens jag såg dom sist. Sen ska jag rida, det är lite speciellt imorgon med ridningen men det kan jag inte berätta nu. Dethär om gymnasium bara snurrar runt, runt och runt där uppe i mitt lilla huvud nu och jag har ingen aning om vilka gymnasium jag ska välja, det börjar dra ihop sig. Atletica är en favorit just nu där man även får rida på schemat.

Nu är det så att min skola är så himmla korkad så att dom har lagt våran falunvecka ( En vecka varje termin åker vi till falun och pluggar med bl.a hkk och slöjd för vi har inte utrustning hemma ) den veckan dom flesta gymnasium har öppet hus så jag kommer missa typ 4 stycket öppethus -.- 5 månader kvar sen kommer jag tack och lov ifrån den skolan. Och det gick inte att pappa skjusar upp mej på tisdagkväll för lärarna, då skulle jag iallafall kunna gå på 2 eller 3 öppethus och missa 1. Men nej nej.

Hoppas ni har börjat bestämma er, ni som går in 9:an alltså :p
Nu ska jag till tandläkaren med min syster.

Bye bye <3


...

Nu är jag jätteglad för en sak men jätte ledsen för en annan sak så jag orkar inte skriva så mycket nu men ville bra medela att jag lever. Jag hoppa med max i torsdag, han är lite klumpig men jättefin med en liten smackning så kommer han över hindrerna bra. I fredags var jag med sunna och vi prata och skratta, hihi det va roligt.

Nu ska jag ta choklad för första gången på en vecka typ :P

Puss och kram <3

Sista terminen!

Jag måste bara säga att det är sista terminen nu sen sticker jag ti gymnasium :D Fan va skönt att komma ifrån 9:an och kista kunskap ;D

Bye bye <3

Sista dan :(

Usch, imorgon börjar skolan igen. Då måste man börja gå upp tidigt och plugga. Aja jag ska iallafall njuta av min sista lediga dag och vara lite med pernilla. Jag börjar iallafall 12 och är ledig på torsdag och fredag :D Haha. Jag har inget roligt och skriva nu så vi hörs sen.

puss <3


Ny designad blogg

Nu har jag suttit och lekt lite och gjort om bloggen, hihi. Jag är ganska nöjd, jag är amatör så... Jag vet att jag är lite sen med god jul och gott nytt år design men bättre sent än aldrig, eller? Haha. Nu ska jah ta något och äta.

Puss <3

Amanda är bäst ! xD

Hejsan svejan :D

Nu sitter jag hos amanda och lyssnar på hennes musik, haha. VI äter jordnötter och amanda är helt knäpp och sitter och  stönar för att hon tror att hennes katt ska komma då :P.

Nyår var bra och det vart en lugn kväll med några glas champanja och nån cider med melonsmak, haha.
Nu ska jag gå och vara scocial igen med mandarinen ( = amanda xD ) så hörs vi sen.

Hej hopp gummi snopp :D

RSS 2.0