Gratismode.se

gratismode.se

Ja det lockade när man får presentkort på olika affärer efter att man har samlat ihop poäng.
Och det bästa av allt är att allt är gratis. Man behöver bara vara medlem på nån sait eller vara
med i en tävling eller en undersökning eller nått sånt. Ah ni fattar vad jag menar. Så ett tips är och bli medlem.
Och tänk man kan vinna 5 kg marabou :O och dessutom får man poäng av det som man sen
löser in till presentkort, alltså det e super :D

http://www.gratismode.se/?c=56292

Jäv*a huvudvärk

Ah idag så gick jag hem från skolan pga min huvudvärk och illa mående men nu börjar det bli bättre så jag ska till stallet senare. Jag har inte ätit nått idag heller så jag är lite hungrig men inte alls mycket. Jag mår bara illa när jag tänker på mat just nu. Jaja, när jag ändå hade lite tid för och surfa runt lite på nätet så hittade jag denhär sidan:

gratismode.se
Ja det lockade när man får presentkort på olika affärer efter att man har samlat ihop poäng.
Och det bästa av allt är att allt är gratis. Man behöver bara vara medlem på nån sait eller vara
med i en tävling eller en undersökning eller nått sånt. Ah ni fattar vad jag menar. Så ett tips är och bli medlem.
Och tänk man kan vinna 5 kg marabou :O och dessutom får man poäng av det som man sen
löser in till presentkort, alltså det e super :D

- - - - - ->
 
Klicka :D

Puss och kram

9 Dagar kvar

Om man inte räknar med idag så är det bara 9 dagar kvar tills lilla palette kommer hem :D 1 maj hämtar vi henne och det ska bli riktigt kul. Jag har köpt en tröja idag på bikbok :P Jätte skön är den. ^^ Jag ska följa med mikan till stallet nu snart så jag måste äta lite middag först.

Ha det gött ^^ Kram

Ps: igår red jag den lilla ponnyn emme x)


Trasiga ridbyxer -.-

Jaha här sitter jag och har huvudvärk och ska snart till stallet.Eller ah, snart och snart jag ska åka med sunna som vanligt runt halv sex :P
 
Och idag så ringde mamma och sa att ett paket från en internet affär kommit ( häst saker ) och jag hade beställt ett par bruna ridbyxor och när jag fick dom var det någon som försökt och laga dom på högra låret :O Jag menar hallå man säljer inte saker som har gått sönder och lagats, för nu var det ju inte begagnat liksom. Aja jag få skicka tillbaka dom och sen får jag nog ett par nya ;-)

Nä nu ska jag börja tänka på vilken mat jag ska ha med mig till staller.
Puss och kram

Lagomt morgonpigg

Jaa här sitter jag, vaknade för en halv timme sen och har så jävla ont i magen. Jag somnade typ tre igår för attt jag låg och läste "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer. Ah ni känner nog till den ^^  Nä nu ska jag ta nått och äta för lilla
maggen :) Ha det bäst ! Kram


Jag måste bara visa visa det söta lilla påskpynet som var uppbyggt  i
ridhuset igår, hihi. ^^



Palett

Heej Heej, Idag har jag varut hos Palett i Gnesta och ridit och hon är så fin och sööt och jag längtar redan så gaaalet mycket tillbaka till henne. Men efter denhär dagen så är jag helt slut nu så det vart en litet promenad med hundarna och nu ska jag bara ta det lugnt. Imorgon kommer min morbror och mina två kusiner vilker är jätteroligt för jag har inte träffat dom på jättelänge.

Här är några bilder på mig och palett från idag :D
Det är min mesterfotograf Pappa som fottat :P


I början såg det ut så här vilket det inte ska göra


Men efter ett tag efter lite uppväminig såg det mycket bättre ut ;)


Första galloppfattningen såg ut såhär. (Den var från skrit)


Och sen gallopperade vi ganska mycket :D


Hihii, gallopp i rampljuset :P


Haha ja, så ser det ut när jag rider henne :P Jag har inte ridit henne så mycket än men när hon kommer hem ska vi skapa riktigt fina minnen tilsammans hon och jag :D Men visst är hon sööt ? (a)

Ha det bäst! Kramar Mimmi :)

Palett och jag.

Heej, nu har jag fixa 2 bilder på mig och pallet. Det är inte dom bästa bilderna men på söndag när vi åker dit igen ska jag be pappa fota när jag gör en fin halt ;)

<3

Jag och palett igen :) 
Jag och pallet :)

Jag är helt hopplös

Okej jag vet jag vet, jag är helt hopplös på att skiva. Jag hinner bara inte och förut tänkte jg lägga upp mycket bilder på bloggen efterom att jag älskar och fota men det är lite svårt om jag inte ens hinner och skriva ett litet inlägg. Jaja nu har jag äntligen tagit mig tid och jag har en typ ganska stor överraskning och berätta.

Nu är det så att jag har gått och blivit häst ägare till det jätte sööta och gulliga stoet Palett :D Hon är så sööt. Okej grejen var såhär att efter att mamma var så nära att köpa floris så bestämmde vi oss för att köpa egen häst och efter typ 2 eller 3 månaders sökning så hittade vi detta lilla gullefjun i Gnesta :D 1 Maj ska vi flytta henne till stockhol och då ska jag ta massor av bilder som jag ska lägga upp. Hahaha jag är så glad :D Men nu är det ju så att man ska sluta tå ridskolan och lämna alla sina vänner där :( Så nu håller jag på och samlar nummer så att jag fortfarande kan hålla kontakten och såklart kommer jag och hälsar på.

Det som gör mest ont i hjärtat med allt dethär är att jag kommer lämna min stilliga prins Nåty ;-( Jag vet att jag kommer hälsa på honom men det kommer absolut inte vara samma sak. Känslomänniska som jag är så kommer jag nog fälla några tårar den 5 maj då det är min sista dag på ridskolan men Jag kommer bära med min underbara minnen för resten av livet. Nåty kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta <3 Sen kommer jag sakna min dressyr och hopplärare som hjälpt mig väldigt långt. Dom har hjäpt mig att utvecklas så otroligt mycket vilket jag är otroligt tacksamm över :) 

Nä nu vart det för sorglit så nu får jag sluta skriva innan tårarna rinner <33333

PS. Jag ska göra om min blogg när jag orkar koppla in min dator ;)

RSS 2.0